Selamat pengantin baru....


Dah nak cuti sekolah dah eik..time cuti2 sekolah cam ni banyak la pasangan yang akan mendirikan rumahtangga. Banyak juga la undangan yang kita terima sama ada dapat/tak dapat dan nak/tak nak pergi je..



Member masa sekolah dulu pun ade yang akan berkahwin cuti sekolah ni, antaranya Nurul Zaida
ade hantar undangan melalui e-mail, kat bawah ni muka depan kad undangannya....




Tapi maaf la banyak2 tak dapat menghadirinya nanti sebab dah plan habiskan cuti sekolah ni kat kampung suami....Cuma dapat wish selamat pengantin baru je......

Kawan masa UIA dulu pun ada yang kahwin, antaranya Dibah, tak rapat sangat ngan dia lagipun lepas habis UIA terus tak de contact, tahu pun dari kawan..apa2 pun selamat pengantin baru juga....

No comments:

Post a Comment