Perlu ke tukar URL????(part 2)


ok la saya dah dapat jawapan tuk entry saya yg sebelum ni...jawapan nya tidak...saya tidak akan menukar URL saya..tapi mungkin akan berkira2 plak nak tukar ke wordpress ker atau ker apa2 jer la janji bleh buat blog yg free..any idea????

why say tak nk tukar URL??? pasti ade yg terkejut nanti...or maybe jgk ade yg dah tahu....

sebabnya website yg saya mention tu rasanye memang satu dakyah yahudi tuk tarik orang baca pasal bible ni..maybe tuk kelirukan orang islam..kenapa eik??? ya la blogspot ni ade pelbagai orang di seluruh dunia yg guna...dan pastinya ramai umat islam yg turut guna blogspot ni sbb ianya murah dan friendly user plak..betul kan???? blogspot ni memang friendly user????

thats why la saya rasa wujudnya satu lagi website yg menggunakan nama yg hampir sama dgn blogspot ni...or bleh ke klau kite cakap blogspot dan blogpot ni sama??? berpakat??? tah la malas nak google pasal ni..klau ade yg tahu inform me ok!!!!!

ok berbalik pada URL saya iaitu http://anamarza.blogspot.com yg tersalah taip tertinggal s tu sampai tersasar ke website pasal bible tu...la ni saya dah tak pelik dah sebabnya walau apa jer nama yg saya taip tetap akan sampai jugak ker website tu..maksudnya camni..cuba buang hurup s kat URL anda tu dan tekan enter pastinya url anda tadi akan sampai ke website tu jugak...

tak caya cuba la..saya dah cuba, maaf kak yong, HaSue and my hubby sbb dah try guna URL ni semua mmg akan sampai ke website bible tu...so beware jgn tertinggal walau satu huruf jer terutama huruf s...klau huruf lain tu tak tau la plak.....



1 comment:

  1. ni dah tau lama dah..
    hopefully ramai yg aware supaya eja blogspot tu betul2... :D

    ReplyDelete