Syabas beti .......


Syabas beti ni dari bahasa hindi maksudnya syabas anak ku...N3 ni mama buat khas tuk anak sulung mama siapa lg klau bukan Safiyya....nape syabas????

bab nya hari ni Safiyya tunjukkan prestasi cemerlang dalam toilet training..hihihi... ari ni baru hari ke-4 belajar p tandas dan Safiyya dah tunjukkan prestasi yg lebih baik dari hari semalam.. hari ni semuanya dia buang kat tandas..be*** dan ken****.....

hahaha....sukanya hati mama....

awal pagi tadi mmg mama kena perhati setiap setengah jam...tgk klau ade tanda2 Safiyya nak ken**** jer trus bwk p tandas..ya la dia byk minum air 4sure byk juga yg perlu dibuang...hihihi...

tapi masuk ke tgh hari Safiyya dah pandai cakap..klau dia rasa nk ken**** jer trus dia ckp...dan bila suruh p tandas cpt jer dia akan p tp nk tanggal suar kat dalam bilik air, susah sgt nk tanggal sebelum masuk bilik airnya...bkn apa tkut basah jer...

klau pakaikan seluar dia blik, Safiyya dah tak minta pakaikn pampers / CD dah...dia ok jer..tk macam hari sebelum ni, mesti sebut pampers cam tak nk pakai seluar nk pakai seluar ngan pampers jgk...

harapnya esok prestasi safiyya bertambah baik....




No comments:

Post a Comment