Selamat tinggal blogku.....


Dah tak lama dah nak raya..pasti ramai yg dah mula bercuti sekarang ni..termasuk la my hubby..hari ni hari last latihan praktikumnya di sekolah SK Ladang..Kul 6.30 tadi selamat sampai ke sini..dan pasti nya semua sekolah akan mula bercuti hari jumaat ni dah..

Seperti biasa terutama time perayaan ni...jalan kat lipis ni akan sesak ngan kenderaan..nak buat camna dah jalan utama bagi sesiapa yg nak blik ke kelantan..ikutkan klau dari bandar lipis nak ke kampung saya ni cuma ambil masa tak lebih dari 15 minit je tapi bleh bawak ke 2 jam baru bleh sampai.....huh..punya la jammmmm.....

Ok la berbalik pada tajuk... n3 ni kiranya n3 tuk ucap selamat tinggal la....Selamat tinggal blogku....

Selamat tinggal buat sementara waktu...

esok rasanya mmg busy la nak berkemas..bersiap2 nak blik ke dungun plak..satu apa pun tak kemas lagi..semuanya tunggu esok..Lepas subuh pagi jumaat ni saya, my hubby, Safiyya n Rifqi akan bertolak blik...lama gak la dekat seminggu...

23 @ 24 september ni baru blik semula kesini..kiranya mmg beraya kat sana la..nak buat camna, dah mmg tinggal kat umah mak..to be fair raya ni kena la beraya kat rumah MIL plak..dah 3 bln la jgk tak blik sana..last blik cuti sekolah bulan 6 ari tu jer...

Disebabkan kat rumah MIL tak de intenet so terpaksa la tinggalkan blog ni tuk seminggu..blik ke sini semula nanti baru la update blik dan ziarah umah teman2 maya plak...

akhir kata..selamat hari raya....n doakan kami selamat diperjalanan nanti...Amin....

o O O Tata Jumpa di entry yg lain....!
o ___ _ _
TS__[O] |___| _(_)_ _(_)_ _(_)_ _(_)_ _(_)_ _(_)_ _(_)_
{======|_|"""""|_|"""""|_|"""""|_|"""""|_|""""|_|""""|_|""""|
./o--000'"`-0-0-'"`-0-0-'"`-0-0-'`-0-0-'"`-0-0-'"`-0-0-'`-0-0-'"
,.+""-., ,.-""+.,
,.+""-.,_,.-""+.,


1 comment:

  1. Ana,
    selamat pulang ke kg & semoga berhati2 dalam perjalanan...

    ReplyDelete