Tips bodo2: cara meletakkan slide show tab view


Cara nak letak slide show tab view ni saya baru jer cuba, klau tengok kat muka hadapan @ main pages blog saya ni bleh la nampak apa benda la yg saya maksudkan dengan slide show tab view tu kan....

Sebab code nya banyak sangat dan saya pun bukannya nak jadi pakar menggodam blog ni, so kali ni saya cuma nak kongsi kat mana saya jumpa cara2 nak buat slide show tab view ni aje...

jangan risau walau saya kata banyak code yang nak kena letak, tapi nak buatnya senang jer, part nak copy code tu jer leceh sebab banyak..hihihihi..klau saya boleh mesti korang boleh buat jugak, sebab saya yg buta HTMl ni bleh buat korang lagi la boleh kan :D

so code dan cara2 nak buatnya, korang boleh la pergi ke link kat bawah ni:

http://www.blogspottutorial.com/2008/11/make-slide-show-tab-view-menu.html

Ok harap dapat membantu korang2 yang sama mencari code slide show camni :D



No comments:

Post a Comment