Hanya untuk Gadis...........


" Seorang ibu ingin mencari calon menantu yg sesuai dan sepadan untuk anak lelakinya ........."

Berminat????

hihihihii....

ni bukan iklan dari saya tahu...anak teruna saya ni baru jer 10 bulan..tak de makne nya nk buat iklan cari jodoh ni... :D

Ni 1st time saya tgk iklan cari jodoh yg open camni, siap tampal kat merata tempat lg tu...ade yg berminat nk cuba ker???

klau berminat baca iklan kat bawah ni....



hmmmm.....pada yg rasa nk cuba iklankn ciri2 calon isteri ker calon suami ker boleh gak contact agensi ni kn.....hihihihihi....



1 comment:

  1. hehe..sweetnye iklan camtu..1st time sy bc..mcm iklan keje kosong lak..;)

    ReplyDelete