Wasiat Dari Orang Kaya.......


Salam...

Apa la tajuk entry kali ni kan....siap berwasiat2 bagai, dari orang kaya plak tu..orang kaya mana la yg bermurah hati nk bagi wasiat kat saya ni...klau dapat duit sejuta ok gak kan??? hahahaha...bertuahnya la badan klau ade yg sudi nak kasi duit tanpa perlu membanting tulang empat kerat ni....hmmmm dalam mimpi pun blum tentu dapat duit sebanyak tu.....


aiks apa kaitan wasiat ngan gambar lembu ni plak eik???
layan jer la dah model nak posing..lembu pun lembu la


Dah puas tgk gambor model kat atas tu??? Dah sedia nk tahu apa isi kandungan wasiat dari orang kaya???
Tarik nafas dalam2....Jom kita mulakan....

Wasiat Dari Orang kaya...
1. Thanks and link the person that gave you the cow...
Terima kasih Syuhada bagi "wasiat" ni kat saya....lain kali kasi la baju ker ubat herba ker lagi seronok..hihihi.gurau jer jgn mare ye "Orang Kaya".
2. Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yang paling active atau 7 yang paling tak active.
Nak kasi siapa eik??? tak ramai kawan yg rajin ke laman coretanku ni..poning gak ni..tak pa la kasi jer la kat sape2 jer kan..janji wasiat ditunaikan...
a) Kak Yong
b) Pae a.k.a Izah Muffin Lover
c) Whitey Mommy
d) eina

e) Nadey

f) Izzah
g) Hida Naza
3. Bagitau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.
Wokeh...akan dibuat bila dah siap karang ini wasiat....
4. Cerita 3 perkara apa yang anda selalu wat sambil tengok tv
1. Susukan Rifqi...
2. Tukar2 Chanel...time iklan mesti gatai jer tangan nk tukar chanel lain, hihihi
3. Lipat Baju....Time malam jer la
5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan
Tak de..sebab memang tak pernah nak cuba klau makanan yg pelik2 ni.. (+_+)
6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook
Tah..tak check plak, dah lama tak buka facebook sbb broadband mcm siput...
7. Camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe .. kat mana??
Ade citer disebaliknya..dan melibatkan ramai orang terutama "Mr. Spiderman" nak citer pun panjang bangat...kena buat entry lain ni....tapi yg pasti jumpa kat UIA....

Tu je...Happy Blogging!!!!


1 comment:

  1. uishhh... nyesal lak klik sampai n3 nih..
    ade wasiat lembu rupanya... lembu mahal weeiiihhh..

    nanti kakyong tepek kat tanda kasih... http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/

    ReplyDelete