Special cake for my hubby......


Salam...

Tak de nak panjang2 intro, so..ni la hasil mendeco tadi;




 Kek besday buat hubby tersayang, walau tak secantik mana, pujian dari Safiyya dan gelagat Rifqi yg merajuk tak sabar nak makan kek ni cukup buat hati berbunga2, terutama tgk senyuman dari hubby bila melihat kek besdaynya ni..ya la first sambut besday dia dengan buat kek sendiri ni, dah tu pendeco ni amatur yg amat, dengan tak de peralatannya, cuma pipekan icing tu guna plastik jer sebab tu la sememeh sesengat...

Plan nak cari juga piping tuk deco nanti, tapi tak tahu la nak cari kat mana, setakat ni tak jumpa lagi...nak cari paper cup tuk buat cupcakes pun tak jumpa2 lagi, hahaha mana nak jumpa dah tak mencari betul2..setakat pergi pasaraya TF dan Aktif jer mana nak jumpa..nanti la mana tahu ade rezeki cuti sekolah ni turun KL boleh la shopping apa yg dihajati..hmmmm...byk senarai benda2 yg teringin nak beli tapi belum diluahkan kat hubby ni..luahkan takut terkejut plak cik abang tu nanti, ade dia tanya nak beli semua tu nak buat busines ker...

apa2 la labu..janji happy n happy blogging tuk korang juga.....



1 comment:

  1. amboi tengok rupa pon dah terliur..dh lama sgt tak mkn kek nie..huhu

    ReplyDelete