Buat ni tuk Minum pagi...


Salam,

Tak berapa pasti sebenarnya apa nama menu/resipi kat bawah ni..hahahaha tu yg tajuk camtu jer...kalau tak silap namanya australian bread kugel kot, hihihi rasa rasanya dah betul la kot..cam malas plak nak korek balik check betul ker tak..tapi ni anak beranak puding roti gak ni, beza nya letak potongan kecil buah epal dan serbuk kulit kayu manis bahan lain lebih kurang sama jer, roti, susu segar, mentega tawar, gula, kismis dan saya tambah kacang skit tabur kat atas sebagai hiasan la konon...

Cam biasa selalu2 nya saya akan buat separuh dari adunan yg diberi, dan kali ni kejadiannya terletak serbuk kulit kayu manis tu untuk satu adunan dah terasa kuat plak kulit kayu manis tu, tapi rasanya still ok, cuma yg layan menu ni saya dan rifqi jer, safiyya dan abahnya kureng skit klau roti dibuat puding ker apa2 ker...cam biasa layan gambar jer la eik...






Menu/ resipi ni sedap sebab ade potongan epal tu..so sapa2 yg nak tahu apa rasanya buat sendiri la eik...apa2 pun happy blogging!!!


1 comment:

  1. wuiyooo..yummy...come to mama darling..!! hehehe..resepi camni la saya teringinnnn sgt nak wat..tp skrg takdo maso nk buek..hohoho..sedeyyy

    ReplyDelete