Dinner dengan Spegetti...


Salam...

Ni antara entry tertunggak...dah lama pun still nak publish gak, cover lama tak berblog...sebenarnya spegetti ni permintaan my hubby, n nak diikutkan dah lama sgt sy tak mkn spegetti, rasanya dah 2 tahun gak la tak mknnya...sebelum ni nk buat sendiri mcm tak berbaloi sbb hubby tak pandang mana western food ni..jadi bila tetiba jer dia sebut nak makan spegetti rasa cam pelik plak...bukan setakat permintaan jer, time beli barang dapur boleh plak dia tanya apa bahan yg perlu dibeli tuk buat spegetti..lagi la pelik bin ajaib, sejak bila plak la hubby ni suka makan spegetti ni...

Tak kisah la kan..dah dia buat permintaan, sebagai isteri sebolehnya cuba tunaikan, ni kira kali kedua saya cuba buat spegetti sendiri, last buat 2 tahun lepas, tu pun sy sorang jer yg melantak..kali ni ok la dia buat permintaan for sure la dia kena makan...so bawah ni hasilnya...



Spegetti sempoi jer, lepas la tuk penuhi permintaan hubby...


No comments:

Post a Comment