Meroti untuk Minum Pagi....Bun Kacang Merah


Salam,

Satu lagi entry masakan tuk hari ni, kali ni nak kongsi hasil dari meroti..ni pun buat minggu lepas, tapi minggu ni baru ade kesempatan nak publish..nak buat camna kekadang sakit hati dengan broadband yg tak berapa nak ade ni, tu yg penyakit M asyik datang jer, dah blog tak terupdate...petang ni after school hubby ajak p daftar streamyx, so broadband ni akan di hentikan perkhidmatannya la..harapnya bila dah tukar streamyx nanti boleh la nak berYM dan bervideo cam dengan orang kat umah..dan sy pun boleh la nak berblog time anak dah tido sambil2 tunggu hubby balik dari ngajor kat UITM nanti...huh sebut bab UITM ni nanti la akan dibuat entry pasal ni nanti...ok la layan gambar Bun kacang merah kat bawah ni eik...





Sebenarnya ni bun yg last dan dah tinggal separuh baru teringat nak snap gambar, buat pagi lepas masak bun ni, sibuk masak tuk tgh hari plak...bila dah siap masak tuk makan tgh hari tu tetiba perut sakit dek kerana angin....dek kerana sakit perut tu la jadi terlupa nak snap gambar masa bun tgh sempurna...time teringat bun dah tinggal separuh...tapi gatal jugak nak snap..lantak la ko labu, separuh pun separuh la...

ok la apa2 pun happy blogging tuk korang...

 

No comments:

Post a Comment