Entry makan2: Kek Lapis Kukus Coklat Oren


Selamat malam...

Kek Lapis Kukus Coklat Oren ni buat tuk minum ptg tadi, sesaje dah lama tak buat kek, ni kira pemanas badan la ni,  saje jer letak chocolate rice tu tuk jamu mata anak2, jadinya kerje la budak berdua tu mengutip coklat rice kat atas kek tu dulu baru la makan keknya...tah la macam2 gaya makannya budak berdua ni...

So layan jer la gambar kat bawah ni ya..nak resipi taip kat google jer la tapi bukan dengan nama Kek Lapis Kukus Coklat Oren tapi resipi asalnya diberi nama Kek Lapis Coklat ( Kukus )dari blog mana lupa la plak, maaf yer pn empunya resipi..terlupa alamat, nak cari semula malas la plak...








No comments:

Post a Comment