Jom makan donut...


Salam,

Dah masuk trimester ke-3 ni tetiba plak, teringin makan macam2, tapi tak nak makan hasil tangan sendiri..nak makan yg berbeli..bleh cam tu? huhuhu buat naya suami jer kan... Ala bukan benda mahal or susah nak cari pun, setakat teringin nak makan ikan 3 rasa, goreng pisang yg dijual kat jerantut (suka bancuhan tepung dia tu..) Pizza (sebab hari tu makan kat Jerantut tak puas, mungkin baru open kot so tak de quality control lagi), Nasi Beriani dan Udang...dan macam2 lagi la...

Hish buat naik badan jer kan, scan hari tu pun doktor dah tanya, "tak rasa baby besar ker?" tah la rasa cam biasa jer...

Ok la cukup melalut ke lautnya, berbalik pada tajuk entry ni, petang tadi sempat buat donut, dah agak lama jugak la tak buatnya, Safiyya pun dah buat permintaan semalam tapi baru petang ni tertunainya...so layan gambar donut kat bawah ni ya...








2 comments:

  1. Sedapnyer...terliur pulak tengok donut ni, lebih sedap dari Big Apple nih!

    ReplyDelete
  2. Hahaha...tak bleh lawan big apple la kak..tuk jamu mata anak2 jer..budak2 ni suka ngan donut, dapat donut salut gula pun diaorang dah puas hati :0)

    ReplyDelete