Merajinkan diri buat Blueberry Cheese Tart.


Salam,

Dah agak lama tak memerapkan diri kat dapur, ptg ni dapat la merajinkan diri tuk buat Blueberry Cheese Tart setelah berkurun lamanya menyimpan resipi dan berkurun jugak la beli acuan tapi tak pernah mencuba, cream cheese pun tah bila beli pun tak ingat, simpan jer dalam peti sejuk tu tunggu masa virus R mengatasi virus M.. kalau tanya dapat kat mana resipi buat tart ni pun dah tak ingat, maaf la ya kali ni entry bergambar jer tak de resipi, sbb nanti tak tahu plak nak credit kat sapa kan...

So layan jer la gambar2 kat bawah ni ya:

Cik Tart berposing dalam oven

Cik Tart yg terlebih bakar, dah nampak cam nak terhangus pun ade kan  :0)

Cik Tart dah bermekap, posing sebelum dibakar

Berposing lagi sebelum masuk oven

Lepas dibakar, berposing sebelum dingap!!!

Kira ok la kan Cik tart ku ini, tuk percubaan pertama kali, tapi masih banyak ruang yg perlu dibaiki lagi 

.::!!!!!!!::.
C!! 6 6 "-.
"-…__o.-'

 Happy Blogging!!!


No comments:

Post a Comment