Perkembangan Janin Dalam Kandungan...(minggu demi minggu)


Salam...

Malam ni cam bosan sikit, anak2 dah lena tido, my hubby plak lepas tengok bola Malaysia vs. Thailand tadi sambung tgk badminton plak...so nak hilangkan bosan layan tenet jer la...sambil2 berblogging, entry kali ni hanyalah entry ulangan, dulu dah pernah post video pasal perkembangan janin dalam kandungan ni, kali ni nak sertakan sekali dengan link video animasi 3D meninjau kehamilan minggu demi minggu dari web babycenter.com, banyak informasi berkaitan kehamilan kat sini...

Video ni paling saya suka, rasa terbuai dan tersentuh jer tgk video ni sambil dengar lagu latar tu...so layan eik video ni



Kat bawah ni plak link2 video animasi 3D minggu demi minggu, saya just letak video 1 jer kat sini tuk video2 lain rajin2 kan la melawati link yg dah diberi tu ya...








A 3D animated look at a baby in the first trimester of pregnancy.












So kalau nak lebih info lawati lah web babycenter.com...

No comments:

Post a Comment