Ala sekadar rumors jer tu...


Salam,

Dua tiga hari ni, ramai yg bercakap pasal facebook yg dikatakan akan ditutup terus bermula 15hb mac 2011. Dikalangan bloggers2 pun tak kurang jugak yg buat pasal entry facebook di tutup nih..first time tgk pada tajuk entry rasa tak percaya lah, ya la tak kan la senang2 CEO Mark Zuckerberg tuh nak tutup facebook ni kan, walau dia dah kaya giler tapi tak de nya la dia bodo2 jer tutup, dari tutup baik dia jual, berlambak individu2 yg sanggup bayar nak manage facebook nih, even klau dia tutup pun, mesti sekejap jer keluar social networking yg baru yg sebijik cam facebook kan....

Even dekat page facebook sendiri pun menafikan pasal rumours penutupan ni,

Ikut cakap2 orang la kan web (weeklyworldnews.com)  yg sebarkan berita pasal penutupan facebook ni, sebenarnya bukan la satu laman web yg boleh dipercayai semua story2 yg ade kat situ, bagi yg nak baca story pasal rumours penutupan facebook nih boleh baca kat sini  Facebook will end on march 15th by weeklyworldnews.com.

Even betul2 la facebook ditutup, mungkin akan terkesan sedikit kot, ya la rata2 dikalangan kita guna facebook kan, dapat tahu perkembangan kawan2 lama kat alam maya pun dah seronokkan, nak jumpa susah masing2 ade kehidupan sendiri kan, even ade alternatif lain cam friendster ker myspace ker, tak semua rakan2 kita akan buka social networking yg sama cam kita, dah nak kena pakat2 plak, pada saya facebook ni lebih friendly user dari social networking yg lain kan, sebab tu la dia popular kan...kan kan kan...berapa banyak kali  kan daaa...

No comments:

Post a Comment