Join Amazing Race Gaya malaysia ?


Salam,

Mesti ramai yg tgk rancangan amazing race kan? Bagi blogger2 plak (semestinya yg ade akaun nuffnang la kan) sekarang la peluang tuk join race ala2 amazing race asia tu, cumanya amazing race gaya Malaysia yg saya maksudkan ni lebih kepada food challenge...penganjurnya utamanya ialah Maxis, sebab tu la race ni diberi nama The Maxis Om Nom Nom Race.

Sebut bab makanan ni, yum yum mesti meriah ngan pelbagai jenis makanan kot nanti..klau nak tahu lebih lanjut lagi, bleh la klik iklan kat sidebar sebelah ni eik hihihihi tu pun klau iklan tu nak kuar la...tak pun klik jer kat gambar bawah ni.

Sumber : Nuffnang

Hadiah tuk race ni pun sangat2 la menariknya terutama bagi sesiapa yg teringin sangat nak melancong ke Hong Kong...hmmm memang teringin nak melancong, tak kira la kat mana pun, tapi bab2 nak buat entry dan nak join race tu yg kureng skit tuh, hihihihi not a good penulis la dan bukan jugak the very lucky one a.k.a tak de luck langsung la nak menang2 peraduan ker pertandingan ni ker, apa la kan blum cuba dah mengalah...

Ignore jer la pasal ketiada usahaan saya nih, bagi yg betul2 teringin nak join race ni klik gambar kat atas for more details eik...

ChurpChurp | Social Share » Om Nom Nom your way through, and WIN HTC Smartphones! (Preview)

http://www.churpchurp.com/anamarza/share/maxis-omnomnom

No comments:

Post a Comment