Kenangan dulu2..korang ade tak buku cam ni?


Salam,

Tetiba pagi tadi terjumpa buku yg dah disimpan selama 12 tahun, ni kerje si Safiyya la ni, keluarkan buku ni dari dalam almari, dah mama dia pagi2 lagi duk mengimbau kenangan lama zaman persekolahan dulu.

Agak2nya korang zaman nak habis sekolah menengah dulu ade tak buku cam saya nih, sediakan buku khas tuk kawan2 coret "wasiat" terakhir..tgh2 sibuk nak study tuk SPM masih sempat lagi bertukar2 buku...kenangan mengusik kalbu sungguh....

Ok la layan gambar kat bawah ni eik, ni pun sikit jer dari kandungan buku tu, kang berat plak blog nih nak tampal semua isi kandungan buku tu kan...so layanzzzzz!!!!!

Ni la bukunya..masih elok lagi, banyak kenangan tercoret kat sini.. 
cover depan buat sendiri siap balut ngan plastik lagi, tu yg bleh elok sampai sekarang...
Coretan dari sepupu2 and geng termasuk la pae dan ana

Tak ingat siapa yg tulis, dah la kena padam sendiri..macam2

Ni kenangan masa duk KUSZA, dari akak senior

Nampak tarikh kat atas tuh 2 nov 1998

Yg nih 4 nov 1998

Yg nih nak kena imbau betul2 siapa yg tulis, sbb tak bernama cuma tulis dari oasis...
memang tak ingat langsung...
Kalau yg buat kronologi cam ni yg sronok nak baca, memang betul2 bleh imbas kenangan dulu2 la

Ni dari budak lelaki, kasar sikit bahasa nya kan...

Yg cam ni pun sronok gak baca..karangan dari awal2 kenal dan peristiwa yg berlaku sepanjang duk kat sekolah dulu..


Bila baca buku ni terasa merindui zaman2 sekolah dulu, ade yg masih berhubung dan ade jugak yg menyepi ....

3 comments:

  1. hahahhahaa... gelak weh kome bace... rinduu la zaman zaman sekolah dulu..serius wehhh.. oasis te bukan rasyid ke? klakor la..masa dulu semua ada buku te kan..siap pas2 kat member2..haha..

    ReplyDelete
  2. Betul la pae, memang rindu betul zaman dulu2..rasanya aosis tu bukan rasyid kot sbb yg gambar pakai kartun pakai spek tu klau tak silap dia yg tulis

    ReplyDelete
  3. zmn sklh la life yg paling happening sekali..

    ReplyDelete