Malam jumaat ...


Salam,

Malam ni malam jumaat, apa aktiviti korang eik? hish jangan fikir 18sx plak...

Tapi kan rasanya majoriti orang la kan klau sebut malam jumaat jer pasti terlintas 2 benda dalam kepala,
  1.  Ehem ehem - orang dah kahwin faham2 la kan, tak yah sebut dah faham kan, klau tak takkan la ade produk MJ a.k.a Malam jumaat. klau tgk iklan nya pun faham2 sendiri la kan



  2. Pasal hantu klau kat tv pun time malam jumaat ni la nak tayang cerita2 seram, macam dah tak de hari lain jer kan.
Cam malam ni kat Tv3 tentu2 lah cerita seram dah memang slot seram buat malam ni kan, kat astro ria pun cerita seram jugak, kekadang bosan jugak, hihihihi bukan bosan apa ade masa nak tgk tapi kekadang rasa tak nak sebab malas nak berseram2 nih..penakut? sikit2 la, klau tak, tak kisah nya nak tgk sorang2, kekadang hati teringin nak tgk tapi lagi pilih tido dari tgk sebab...mlaas nak layan perasaan seram nih..

Korang plak suka tak tgk cerita seram dan boleh layan ker cerita2 seram nih klau duduk sorang2....?????

2 comments:

  1. hehehe..memang takla..nanti kang nak bgun pegi toilet mlm2 pun takot..hehe

    ReplyDelete
  2. sama la amie kekadang klau tgk cerita seram ni cam ade terflash back jer kat cerita tuh time bangun tgh2 malam

    ReplyDelete