Mana yg jadi pilihan korang?


Salam,

Pasti ramai antara korang nih yg dah bergelar ibu kan? dan dah tentu2 la melalui tempoh berpantang dan menggunakan set bersalin atau jamu tradisional tuk mengembalikan kesihatan dalaman dan kembali kepada bentuk badan yg slim balikkan... kan... kan...

Just nak tanya set bersalin apa yg korang guna?

Erk cam orang baru nak bersalin anak first plak kan...siap bertanya bagai...padahal dah nak masuk kali 3 pengalaman berpantang...

Bukan apa, saja nak tahu klau ade yg sudi kongsi pengalaman mungkin boleh pertimbangkan tukar jenamaa set bersalin plak lepas nih, ikutkan sebelum ni saya guna leesa, sebab tak banyak sangat guna herba, lagipun cam saya nih doktor nasihatkan first 2 weeks lepas bersalin jgn makan sebarang jamu atau herba sebab nak elak anak dari kena demam kuning...klau makan jamu pun lepas 2- 3 minggu la. tu yg nak survey kot2 ade set bersalin yg sesuai...


Ok la antara jenama kat bawah nih apa yg korang guna? tick jer atau klau rajin bagi pendapat kat kotak komen kat bawah nih eik...

Thank!!!

3 comments:

  1. me dtg click ur HB

    me guna salindah utk lps bersalin for both of my boys :)

    nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
    tlg vote utk MZ!

    ReplyDelete
  2. kome guna leesa formula..sebab tak panas, sesuai ler untuk kome anak2 kena kuning, tak leh makan rempahratus sangat kan..aik zana, nk masuk 3 ni baru nk tnya..hehehe

    ReplyDelete