Nuffnang dah minta maaf...


Salam,

Ingat lagi pasal entry MilkAdeal (Prihatin tak korang atau tak kisah????)  semalam pasal keluar iklan arak tuh.

Semalam pun bukan setakat saya publish entry pasal ni, dan tak juga rajin nak edit kat blog manager remove CPA ads tu, tah la tak terajin plak plus tak terfikir pun semalam cumanya dalam pada malas2 tuh terlebih rajin la plak complaint kat pihak nuffnang...

Actually pagi tadi dah pihak nuffnang balas complaint saya tuh, cumanya baru petang nih buka email, tu yg malam baru buat entry sebagai tanda terima kasih atas ke"prihatinan" dan ketangkasan nuffnang menangani isu nih...

So isu dah diperjelaskan dan dah pun diambil tindakan, harapnya pisang tak berbuah dua kali jer la kan...

3 comments:

  1. me dtg click ur HB :)

    kalau sudi, nak mintak tlg u vote(sblm midnite tonite)

    tlg vote utk MZ!

    ReplyDelete
  2. wah bgs2...sikap yg bgs dan cpt ambil tindakan ^_^

    ReplyDelete
  3. ramai gak yg komplen psl iklan alkohol ni..

    ReplyDelete