Prihatin tak korang atau tak kisah????


Salam,

Tadi google pasal iklan MilkAdeal guna keyword MilkAdeal dan nuffnang, ingat nak cari info apa benda la Milkadeal tu dan klau ade nuffnang story pasal ads terbaru nih, tapi tak sangka plak banyak jugak entry berkaiatn isu ni, maknanya ramai yg dah perasan pasal iklan Milkadeal yg ade iklan pasal arak cam gambar kat bawah nih
Sebelum nih memang tak kisah sangat keluar tak keluar iklan nuff kat blog nih tapi, tapi dua tiga menjak nih memang terperasan akan kewujudan iklan Milkadeal nih kat blog dan even time blogwalking pun memang banyak keluar iklan nih jugak kat blog2 yg siar iklan nuff ni kan...time tuh tak kisah lagi ya la kekadang keluar promosi salon, tak pun promosi restoran atau makanan tapi tetiba petang tadi tgh godek2 blog tukar kedudukan widget terperasan la iklan kat atas nih,

Cheh dah kata tak nak iklan arak apa kes kuar jugak nih, klau camni nampak gayanya nuffnang tak prihatin la dengan kehendak blogger yg dah pilih tak nak siarkan iklan berkaitan arak ni...ni yg jadi tak best nak letak nuffnang nih, korang tak kisah ker iklan arak kat atas tuh keluar kat blog korang, walau sekejap jer?

4 comments:

  1. kalo cikbintang,kne r kesa
    cm kte promote brg haram tu je
    sensitiviti kne amek kira jugak kn

    ReplyDelete
  2. so far, iklan nuff CPA milkadeal tu, yg kuar kat blog me adalah yg dok promote iklan restoran pork free tu ajer..kalau kuar iklan arak, memang me tak suka ler..ish ish ish

    ReplyDelete
  3. ni pasal CPA tu lah kan..emm susah gak la mcm ni..

    ReplyDelete
  4. eh, ada ek kak?tak perasan la pulak. tengok blog2 lain pun cuma ada yg restoran pork free tu je

    ReplyDelete