Senang untuk berkunjung balas...


Salam,

Sekadar entry pemberitahuan sahaja, kepada anda - anda yg singgah ke blog Coretanku ini dan mempunyai personal blog khususnya, saya akan masukkan URL blog korang kedalam list Mister Linky's Magical Widgets saya, mungkin ramai yg tak perasan kewujudan widgets ni hihihihi sebabnya memang terselindung sikit , just gambar/banner cam kat bawah ni jer
URL korang tu maybe saya dapat dari jejak korang di shoutbox or kat e-referrer or kat googe analytic or kat community nuffanggers...List ni bagi memudahkan saya untuk berkunjung balas dan berblogwalking ke blog korang semua la... dan bagi yg join giveaway coretanku URL personal blog korang (jika ada) juga akan saya masukkan ke dalam list tersebut

No comments:

Post a Comment