Simple jer & moood berubah2


Salam,

Lunch tadi masak simple2 jer, bukan hari ni jer tapi memang selalunya masak yg simple2 jer sebab my hubby yg simple2, biasa2 dan ala2 kekampungan tu yg buat dia bertambah makan, klau masak sesuatu yg banyak bahan dan waktu masak ambil masa yg lama kekadang tak seberapa mana dia makan, lagipun lately mood asyik berubah2 jer, kebiasaannya time awal2 preggy mood asyik tak menentukan, tapi cam saya nih dah nak penghujung preggy  mood makin tak stabil asyik nak moody jer tetiba, maybe terkesan ngan cuaca yg mendung ni kot...alasan semata kan....

Tah sampai bila la mood ni nak kembali stabil, ok la stop pasal mood2 nih, ni menu utama lunch tadi..

 Masak gulai telur jer...

Cukup la satu mangkuk nih tuk makan berdua...

No comments:

Post a Comment