Erk bila gaji keluar eik?


Salam,

Ni entry orang tgh bosan la ni, tinggal sebulan lagi nak due ni saje jer la nak tau bila gaji bagi kakitangan kerajaan tuk bulan feb nih, tuk budget2 kan, selama ni bukan tak buat budget tapi kali nih special budget la skit, sbb nak sambut "ahli baru"...

emmmm bagi kakitangan kerajaan yg nak plan bercuti time cuti sekolah bulan mac nih  pun boleh la tgk2 jadual gaji kat bawah ni:

Berikut adalah jadual pembayaran gaji kakitangan kerajaan 2011 :

BulanTarikhHariCatatan
Januari25/01/2011Selasa
Februari*24/02/2011KhamisTahun Baru China, 3 , 4 /02/ 2011
Mac24/03/2011Khamis
April25/04/2011Isnin
Mei24/05/2011SelasaPesta Menuai 30, 31/05/2011
Jun*23/06/2011KhamisHari Gawai, 1, 2/06/2011
Julai25/07/2011Isnin
Ogos24/08/2011RabuHari Raya Puasa 30, 31/08/2011
September22/09/2011Khamis
Oktober20/10/2011KhamisDeepavali 26/10/2011
November*24/11/2011KhamisHari Raya Haji 6/11/2011
Disember19/12/2011IsninKrismas 25/12/2011

No comments:

Post a Comment