Jom Join ChurpChurp!!!


Salam,

Pernah dengar pasal Churpchurp?

Bagi yg biasa berblogwalking atau memang dah ade accout nuffnang tu mesti terbiasa nampak banner atau icons ChurpChurp ni kan?



Disebabkan ChurpChurp ngan Nuffnang ni dah bergabung jadi memang tak kan ade masalah ngan glitterati status nuffnang korang, Cumanya kalau nak best join ChurpChurp nih korang kena la ade account FB (rasanya semua ade kot) dan account Twitter (Bukan setakat ade, klau aktif lagi masyuk!!!) ..

Kalau yg memang kat bloglist dia ade link ke blog RedMummy yg glamor tuh, mesti pernah baca entry nih "I reveal my Jan’s earnings!". Kat entry tu korang bleh tgk income RedMummy melalui ChurpChurp nih...

Sekarang nih, ChurpChurp tgh buat promosi, Bagi setiap new sign up ke ChurpChurp melalui link korang, nanti korang akan dapat RM1.00.

So klau nak kumpul duit sikit2 lama2 jadi bukit boleh la tekan banner kat bawah nih eik, then daftar sebagai ChurpChurp dan boleh la promote kat kawan2 yg lain pulak...

Cara nak daftar senang jer...
  1. Pergi ke Page ChurpChurp
    • Dari account nuffnang korang klik jer icons ChurpChurp
    • Lagi bagus klau korang klik link nih "ChurpChurp" (tekan sini tau untuk daftar)
  2. Lepas tu klik butang Sign up:
  3. Isi maklumat seperti kat bawah nih:



  4. Then Submit

Itu sahaja..Selamat berChurpChurp!!!

No comments:

Post a Comment