ME nuffnang ...erk...pernah jugak merasa ;0(


Salam,

Dah lama tak de entry masak2 eik, hihihih nak buat macam mana lately malas sikit nak membuatnya, tuk minum petang pun makan apa yg ade jer, ade biskut, biskut la yg dimakan, ade roti, roti la yg dihadapnya..sarapan pun just buat yg simple2 jer tak de menu baru malas nak ulang tayang menu yg sama. nak buat kek pun plan jumaat nih baru nak membakingnya sempena birthday Rifqi..lagipun blog nih pun bukannya blog masakan kan, apa jer yg terlintas akan dibuat entry....tak kira la apa2 pun asal ade update tak gitu....

Okey la, kali nih nak merapu pasal nuffnang plak, emmmm selalu tgk mana2 bloggers yg letak nuffnang mesti ade entry pasal nuff ni kan, pasal cash out la, pasal ME la, pasal BE la, pasal UV la dan macam2 lagi la kan, cam saya nih memang la tak de sebab nak citer benda tu semua sbb jauh panggang dari api la nak cash out tuh, lagi2 la nih berlambak iklan dari lain2 adsnetwork(ado ker istilah adsnetwork nih, belasah jer la labu..) yg duk terpampang kat blog nih kan...hehehhe sesaje suka tgk iklan yg pelbagi tuh, kasi berat sikit blog nih...uiks pesal plak nak berat eik orang lain sibuk nak ringankan loading...hahahaha no reason!!!

Sebut pasal ME nuffnang tuh, pernah gak la terlekat, tu pun setahun yg lepas, betul2 kena pada tarikh birthday si Rifqi,

Tapi dek sbb pindah ke jengka nih dengan tak de tenet memang tak aktif langsung la berblognya selama hampir setahun, plus buang terus code iklan nuffnang tuh dari blog nih masa tuh, tu la penyebab nuff merajuk ngan blog picisan nih, huhuhuhuhu,

Lantak pi la tak kisah pun sebenarnya, sebab tu la tak kisah letak banyak2 iklan dari pelbagai adsnetwork kat blog nih...suka hati jer, kalau ade sepuluh sepuluh la nak diletaknya boleh camtu?

No comments:

Post a Comment