Peringatan buat kaum adam...


Salam,

Malam nih rasa ngantuk cepat plak, nak berBW pun tak de semangat tah ngapa malam nih tenet lembab sikit, ase buka blog jer loading lambat yg amat, biasa buka 3 ke 5 blog sekaligus tak de masalah, hubby minta teman dia buat kerje pun cam tak larat jer nak teman, ni last entry sebelum melelapkan mata..sempat lagi tuh dalam ngantuk2 nak taip entry nih...gagahkan diri teman hubby setakat mana yg mampu mata ni bertahan...

Erk..entry nih bukan berkaitan my hubby eik, just general peringatan buat kaum adam jer, mmmm ado ker kaum adam yg baca blog nih..hentam sajer da labu....apa2 pun hayati potongan lirik kat bawah ni dulu sebagai intro entry eik..
Jangan kau pandang bibir yang manis
Kerana dia bisa menghancurkan
Jangan kau pandang wajah yang indah
Kerana dia bisa meracunmu

Okeh, rasanya mana2 kaum adam pun pasti bleh tergegar iman bila tgk perempuan yg cantik kan, tambah2 plak klau perempuan tu cukup pakej sekali ngan seksi, tul tak?  contoh cam gambar kat bawah ni:
Cantik dan seksi kan?

Chop chop chop....

Cantik memang cantik kan, tapi perlu di ingat sekarang nih dah akhir zaman, Zaman dimana perempuan menyerupai lelaki dan lelaki menyerupai perempuan...

Belum tentu yg cantik itu perempuan dan yg hensem dan tegap itu lelaki tul tak?

Sekali pandang memang tak de cacat celanya makhluk kat dalam gambar atas tuh kan, tapi klau betul bagai di story, asal usul "girl" kat dalam gambar tu sebenarnya adalah seorang lelaki..fuhhhh memang kalah kita yg perempuan nih ngan keayuannya kan...sabar jer la

Tak percaya???

Klau nak tahu lebih lanjut lagi klik kat sini

2 comments:

  1. cantik2 pun...halkum dan suara tak boleh diubah hehe...saya pernah jumpa..seksi sampai nampak punggung bila duduk...rambut mayang mengurai..tetiba bila jawan call..suara dia..mak oii..jantan rupanya

    ReplyDelete
  2. arini amie bcb dalam paper thai airways ke airlines kat thai apa ntah hire stewardess pondan.rupa dorang mak oiiiii lawa nyerrr..nyampah! hehehe

    ReplyDelete