Senarai chat box atau shout box untuk dipilih


Salam,

Bagi bloggers yg suka berblogwalking, widget chat box atau shout box nih memang menjadi pilihan untuk mereka meninggalkan jejak..tapi tak semua blog meletakkan widget nih kan. Pada pendapat saya la kan elok jugak letak chat box atau shout box nih, at least kita boleh berkunjung balas. Tapi ade juga sesetengah bloggers yg kurang suka chat box atau shout box mereka dijadikan tempat untuk promosi product..

Terdapat banyak pilihan widget chat ni, senarai kat bawah ni antara pilihan yg boleh dipertimbangkan:
  1.  shoutmix.com
  2. cbox.ws
  3. free-shoutbox.net
     
  4. oggix.com
  5. sbox.ws
     
  6. myshoutbox.com
  7. ticketmy.com
     
  8. shoutboxpro.com
  9. meebo.com

5 comments:

  1. syu suka yg 1st..
    shoutmix..
    senang je nak tggl jejak..~

    ReplyDelete
  2. semua bagus..
    asal yg tinggal jejak tu bukan hantu..
    hehe..

    ReplyDelete
  3. baru pernah cuba 1,2 & 4.. yg lain tu belum lagi

    ReplyDelete
  4. shaye pun ske.. tp, sy nak buat chat box sye, pd sisi tp blog.. mcm ne ye?

    ReplyDelete
  5. Saya suka shoutmix. Tapi baru2 ni kena bayar. Ramai akaun shoutmix kawan saya expired.

    ReplyDelete