Siapa nak iPad ?


Pernah tak korang berangan2 nak memiliki iPad?
Kalau ade la blog yg tawarkan iPad sebagai hadiah sesuatu contest mesti berebut2 orang nak join kan? hiihihihi tapi ade ker pemilik blog yg begitu kaya yg nak tawarkan iPad ni sebagai hadiah?

Ikutkan sekarang ni memang banyak sangat blog yg buat contest dengan hadiah yg boleh tahan jugak harganya kan...Pendek kata kalau join contest ker giveaway ker memang berbaloi2 la, bukan payah keluar duit pun kan, setakat nak ade blog, line tenet, ikut syarat sikit, join jer la, ade rezeki menang..tul tak?

Bagi yg teringin nak memiliki iPad, boleh la masuk Peraduan Agro-Xplorasi. Blog mana yg anjur? Yg ni bukan anjuran blog mana2 okey. Agro-Xplorasi ni sebuah rancangan TV yang akan bersiaran di TV3 pada jam 7.30 malam ini (Sabtu ), Oleh Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia.
Untuk keterangan lanjut boleh rujuk kat sini.

1 comment:

  1. peraduan sms ni payah la kak..
    kena bnyk kredit ni..
    stakat hantr 1 je..
    sure x de harapannye..
    hehe..
    tp klau orang dh minat apa salahnya mncubakan..
    akak join ke?

    ReplyDelete