Tak kemaruk FB pun , tapi...


Salam,

Saya memang jarang2 sangat buka FB, tah la kurang berminat sangat kot berbanding ngan blog nih, klau blog memang sentiasa buka, walau tak publish entry baru pun mesti nak blogwalking baca update dari korang2 semua...

Tapi, bila tgk profile orang lain cantik jer teringin gak nak buat, so nih la hasilnya my profile new look...

Dari begini
***
**
*

Jadi Begini
***
**
*

Cara nak tukar pun senang jer...tak rajin la plak nak buat tutorial, bagi korang2 yg berminat nak tukar profile jadi rupa cam saya nih bleh tgk kat link bawah nih eik:
  1. http://www.intanurulfateha.com/2011/02/cara-buat-gambar-macam-ni-lihat-gambar.html 
  2. http://www.intanurulfateha.com/2011/02/ohhh-cantiknya-profile-fb-saye.html


Selamat bereksperimentasi....

2 comments: