Apa kata cuba SAYS.my pulak


 Sesiapa yg ada akaun facebook dan teringin nak cuba dapat side income boleh la cuba try SAYS.my pulak.

Apa dia SAYS.my ni?


SAYS.my ni lebih kurang macam ChurpChurp la jugak. Pernah dengar pasal YouthSay.com? SAYS.my ni kira duduk bawah YouthSay.com tu la.

Bagi yg nak try atau nak tahu lanjut pasal SAYS.my ni boleh klik kat link ni atau mana-mana perkataan SAYS.my dalam post ni eik.

Note: Link SAYS.my kat post ni = link invite untuk join SAYS.my , kalau just nak tahu berkaitan SAYS.my ni boleh ke http://says.my/

3 comments:

  1. dah di cuba tak sampai sesaat pun, burung tu dah terbang kesana-kemari, ee kalau nak letak dua ekor burung ok juga agaknya ya...

    ReplyDelete
  2. baca entri tentang SAYS vs NUFFNANG kat sini http://syuhadahstorimori.blogspot.com/2012/10/says-vs-nuffnang.html

    ReplyDelete