Cara Nyah Aktifkan Facebook Photo Viewer Yg Baru...


Facebook sekarang baru update Photo Viewer yg baru, yg mana photo viewer ni akan keluar di page yg sama, tapi bagi saya la kan, ada masanya saya kurang berkenan dengan photo viewer yg baru nih, tah la ada masa lagi suka dengan photo viewer yg lama for no reasons hihihihi...

Masih blur2 apa yg saya terangkan ni? Contoh cam kat bawah ni:

Sebenarnya tak de la kisah sangat, cuma kekadang jer gatal teringin nak tgk gambar cara lama tu saya cuma tekan F5 kat keyboard laptop ni jer tak pun tekan reload button kat browser tab tu dah boleh tgk gambar dalam versi yg lama.

Korang pulak suka tak dengan photo viewer versi baru ni?

No comments:

Post a Comment