Pengakuan Terbuka Ibu Berzina Dengan Anak


Terlibat dengan dunia blogging ni, banyak benda atau story yg tak disangka akan dibaca. Ni la namanya dunia tanpa sempadan, pelbagai cerita dari serata pelosok dunia berada seolah-oleh dihujung jari sahaja. Bergantung kepada kita untuk menilai sesuatu cerita atau berita itu, mana yang baik dijadikan panduan mana yg tak elok ambil pengajaran.

Cerita berkaitan Pengakuan terbuka dari seorang ibu yang berzina dengan anak lelakinya sendiri ni saya dapat dari blog Sinar Raudah. Tak sangka sungguh berani si ibu dan si anak tu mengaku secara terbuka tanpa mahu muka ditutup atau menggunakan nama samaran semasa ditemuramah dalam satu program TV. Kalau betul bagai di cerita memang manusia sekarang ni dah hilang sifat malu sanggup membuka aib sendiri. Nauzubillahi min zalik....

Korang boleh tengok kat video you tube di bawah ni, video ni ada dua siri dah habis siri satu nanti korang tekan siri 2 pulak eik..



No comments:

Post a Comment