Sesekali merasa 6 BE dari Nuffnang sekaligus.



Dalam entry " Nuffnang, BE dan Bloggers ibarat irama dan lagu..." tu saya ada story pasal pengalaman first time dapat BE . Tak sangka sungguh betul-betul dah terikut "otai-otai" yg selalu update pasal BE dan nuffnang ni. Ya la diaorang dah puas merasa BE dari nuffnang malah income dari BE tu tinggikan. Cam saya ni walau dapat 6 BE sekaligus, tapi earning nya ala-ala aje adat la kan blog main-main jer. Apa-apa pun thank la pada pihak Nuffnang sebab kali ni pilih blog yg tak popular ni, dah habis kempen iklan tu semua tak tahu la bila pulak merasanya kan, mungkin time tu rezeki korang pulak, dan time tu jugak korang plak yg akan buat entry (*_-)

1 comment:

  1. byknyaaa dpt BE kak..hehe..amie rasa amie takan dpt kut..maklumla update pun jarang2..huhu

    ReplyDelete