Sikit-sikit..Lama-lama boleh cash out!!!



Dah ada akaun ChurpChurp?
Kalau belum jom la kumpul sikit-sikit duit hasil dari mempromosikan iklan ChurpChurp ni.

Kenapa saya kata kumpul sikit-sikit?
Sebabnya setiap iklan jika ada yg klik kita akan dapat duit dari setiap unik klik kat iklan tu sebanyak RM0.20 - RM0.40. Walau amaunnya tak banyak tapi dah ramai yg boleh cash out dengan amount yg masyuk tau. Korang search jer kat google ker atau mana-mana search engine mesti korang akan terjumpa entry bloggers yg dah merasa income dari ChurpChurp ni.


Bagi yg belum join boleh klik kat banner gambar burung kat atas tu eik, boleh sumbang RM1.00 buat empunya blog nie hihihihih (*_-) Bagi yg nak baca tutorial macam mana nak join Churp-Churp ni bleh klik kat sini.

Setakat hari ni memang saya masih kumpul lagi, tak pe sikit-sikit lelama boleh la cash out kan.

2 comments:

  1. kena rajin support kawan2 juga ni... klik2 erkkk..

    ReplyDelete
  2. munna pun income dgn churp2 ni ciput je... tak pandai sgt nak promosi..

    ReplyDelete