3rd Besday Giveaway...


Eh ni bukan giveaway anjuran blog coretanku tau!!!

Kalau nak tahu Birthday Gveaway ni anjuran siapa bleh tilik-tilik banner kat bawah ni:



So camna dah tahu siapa yg anjurkan?

Bagi yg teringin nak join giveaway ni boleh klik kat banner atas tu eik. Masyuk tahu hadiah-hadiah yg di tawarkan tu. Kat bawah ni senarai hadiah-hadiah yg berkemungkinan korang boleh menang:

Antara Hadiah Utama yg ditawarkan:
  1. Thomas & Guys hair Makeover worth RM400.00
  2. RM500 Cotton On Shopping Voucher
  3. RM500 Zara Shopping Voucher
  4. RM500 Uniqlo Shopping Voucher
  5. Canon SLR EOS 600D
  6. iPhone 4
  7. IKEA Room Makeover Cash Voucher worth RM 3000
  8. Front row pair passes to Justin Bieber's concert
  9. 43" Samsung Plasma
  10. MacBook Air
  11. Two (2) round-trip tickets to South Korea via Air Asia
  12. Watch Maroon 5 live in Kuala Lumpur
  13. iPad 2
  14. Diana F+ Deluxe Lomokit
  15. Two (2) round-trip tickets to Bali via Air Asia
  16. Two (2) round-trip tickets to Krabi via Air Asia
  17. 2-days pass to Universal Studios Singapore for 2 pax
  18. RM500 Forever 21 Shopping Spree
  19. RM500 MNG Shopping Spree
  20. RM500 Topshop/Topman Shopping Spree
  21. RM500 G2000 Shopping Spree
  22. RM500 worth of Godiva Chocolates
  23. RM500 Donation to World Vision: Sponsor a kid in your name
  24. RM500 Donation to SPCA in your name
  25. RM500 Donation to WWF in your name                       

Anatara hadiah saguhati yg korang mungkin boleh menangi ialah :
  1. RM50 BORDERS Bookstore Voucher
  2. RM50 Starbucks Voucher
  3. The Ultimate ATV Experience for two (2)
  4. Kingston 8GB Thumb Drive
  5. RM100 Jusco Shopping Voucher
  6. RM100 Tangs Shopping Voucher
  7. RM50 worth of Groupon Vouchers
  8. RM100 Cash in SAYS.my    

Macammana nak join?
  1. korang kena la mendaftar dengan SAYS.my dulu, untuk join SAYS.my sila klik kat gambar dibawah.
  2. Untuk join giveaway ni atau nak tahu lebih berkaitan giveaway ni sila klik banner kat bawah ni eik.

Iklan Jap :


1 comment:

  1. say my ni bukan pesaing Nuff ke.. teringin juga nak join...

    ReplyDelete