BE baru, BE ke-7 tahun ni dan yg ke-8 untuk blog coretanku



Thank Nuffnang sebab kasi BE baru Iklan Biar Betul LR pulak. Kira berderet lagi la BE yg melekat kat blog ni, yg sebelum ni satu dah selamat jadi ME. Alhamdulillah, masuk BE terbaru ni menjadikan 6 BE yg masih melekat kat blog ni, harapnya lama lagi la eik kesemua BE ni menari2 kat blog ni. Rugi pulak rasa hampir setahun dulu tak aktif berblog lepas first iklan yg melekat setahun yg lalu baru ni la pulak nak lekat iklan yg lain-lainnya. Tapi belum tentu jugakkan kalau saya aktif tahun lepas boleh dapat BE, semua tu ikut rezeki kan, untung sabut timbul untung batu karam terus la...

2 comments: