Berminat letak kotak komen Facebook di blog?



Kalau guna wordpress ada plugins untuk letak kotak komen Facebook ni, tapi buat bloggers atau mereka-mereka yg guna blogspot kena la letak kotak komen Facebook ni sendiri, nak kena ikut betul2 step by step dari tutorial yg ada. Untuk letak kotak komen Facebook ni saya tak dapat la nak buat tutorial sebab tak cuba buat kat blog sendiri so tak sure senang atau susah menjadi atau tidak, so tak seronok la kan nak kongsi step by step tu.

Cumanya dari apa yg saya faham, kalau guna kotak komen Facebook ni kat blog (blogspot) kena disabale kotak komen dari bloggers. Part ni yg saya kureng berkenan sedikit, kalau boleh guna dua-dua sekali lagi kebabom kan. Maksud saya kotak komen sedia ada (bloggers punya) dan kotak komen Facebook boleh diletak sekali, so mana-mana yg tak de akaun facebook still boleh komen, dan jugak boleh beri pilihan pada pengunjung blog untuk pilih samaada nak komen guna akaun facebook atau just cara biasa kan.

So pada sesiapa yg memang berkenan dan tgh tercari-cari tutorial berkaitan letak kotak komen Facebook di blogspot (Facebook Comments Box For Blogger) boleh la kaji-kaji dan cuba tutorial ini " Exclusive, Integrate Facebook Comments Box For Blogger In Very Easy And Simple Steps – Fixed ( Full Guide )."

Selamat mencuba!!!

2 comments:

  1. Terima kasih untuk perkongsian. Blogwalkingdari blogger2 suaraserak.blogspot.com

    Serak Itu Suatu Abstrak, Nampak Nyata, Boleh Dirasa, Kedengaran Ada, Tapi Fizikalnya Tiada. Arena perkongsian ilmu dan budi, perundangan, santai dan sukan.

    ReplyDelete
  2. xpat ke takyah ade backround cam buku nota tuu,xde style laa...

    ReplyDelete