Bestnya makan KFC, Korang plak lunch apa tadi?


Korang suka tak ngan KFC?

Ada sesiapa yg makan KFC lunch tgh hari ni? Best kan KFC? Yang mana satu favourite korang?

Eh jangan salah sangka pulak, tak de maknanya saya nak lunch makan KFC tadi . Nak jadi jurucakap KFC pun jauh panggang dari api. Memang la tgh hari tadi saya makan ayam, tapi bukan ayam KFC tapi Ayam goreng kunyit jer . Sedih kan... (-_-)

Tapi kan best ker set KFC kat bawah ni:

Best ker, okey-okey jer ker, tak best ker itu ikut penerimaan tekak masing-masing la kan. Tapi yang pasti thank Nuffnang, sebab kasi iklan KFC Chicken Chop LR ni sebagai BE ke-11 tuk blog tecik ni... tocei tocei

Daaaa!!!!

3 comments:

  1. hari ni rezeki munna org belanja makan kepsi lunch tadi... skrg ni klu order mesti toasted pocketfull je .. sedap

    ReplyDelete
  2. assalam ana..alahai..tu le yang acik makan tadi..kawan ajak..nak rasa katanya..

    ReplyDelete
  3. wahh..bestnya rezeki dtg lagi kak..pasni leh la makan KFC..takyah mkn ayam grng kunyit lagi

    ReplyDelete