Korang ada akaun friendster?


Masa buka e-mail tadi, ternampak satu email kat spam box dari friendster. Actually dah lama sangat tak buka friendster sejak dah ada facebook. Padahalnya sama jer friendster ke facebook ke dua-dua tak terupdate, tapi paling kurang facebook buka jugak la walau setakat once in a blue moon kata omputih.

Kata email tu, friendster nak improved site dia, so dia akan delete profile, segala gambar kita dan lain-lain functions lagi kat friendster tu.. nak tahu lebih korang baca kat bawah ni.

We are introducing a new and improved Friendster site in the coming weeks. As part of this change, we will remove a number of social networking functions in Friendster. This includes your existing account profile, photos, messages, blogs, and shoutouts. However, your list of friends will be preserved, along with your basic profile information.

We understand that your photos, blogs and other private data may be important to you. An application is available in the "Apps" section of the site, until May 31st 2011, to help you download or export them securely to third party sites, such as Flickr or Multiply. The application is available here.

If you do not wish to keep any of these information, you do not need to do anything. Your Friendster account will not be deleted. Your Friendster Wallet, along with the coins and chips in it, will remain unchanged in the new site as long as you use your existing login details.
For more information on the Exporter app, please visit the Friendster Help page.

Thank you for using Friendster, we look forward taking you to a brand new Friendster experience very soon!

Betul tak betul tu not sure la, korang rasa?

4 comments:

  1. pernah ada akaun friendster ni... dah tak ingat dia pun log in password..

    ReplyDelete
  2. dah lama giler tk bukak..ntah wujud ke tidak lagi agaknya

    ReplyDelete
  3. takdelah..friendster ni bagi ila mcm tuk bebudak jer...heheeh

    ReplyDelete
  4. dah tak maik port dgn a/c friednster ni.. hahhha... pw pun dah tak ingat..



    n3 terbaru kakyong.com
    Tak mudah nak gegar 1000 blogger
    akhirnya ku sedar diri
    Kenali sahabat ibu : Shira @ AshAnas

    ReplyDelete