Masej dari Blogger untuk blogger


Hanya untuk mereka-mereka yang berkenaan sahaja:
(This message only applies to a tiny fraction of users who haven’t logged in to Blogger since 2007. If you’ve logged in to Blogger at least one time since 2007, you won’t be affected and can disregard this message.) 
Masih belum menggunakan akaun google untuk log in ke Blogger Blog?

Hmmm...korang cuma ada lebih kurang 2 bulan sahaja lagi untuk bertukar dari akaun lama ke akaun google (Gmail). Ala bukan susah pun nak bertukar akaun pergi jer ke
bahagian Legacy migration page dan ikut jer seperti arahan yang tertera kat situ:


Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama korang yang akan menyesal...

Cepat-cepat bertindak sebelum 25hb jun 2011 ni. Selepas tarikh 25hb jun ni korang akan hilang access untuk log masuk ke blog korang nanti!!!

Untuk keterangan lanjut baca kat Blogger Buzz eik...Daaaa!!!!

1 comment:

  1. nasib baik munna memang dah gunakan akaun gmail utk log in blog munna...

    ReplyDelete