Menarik ? Tertarik ? Okey gak tukar penampilan...


Bagi yg guna platform blogspot untuk berblog, apa pendapat korang dengan blogspot ?
Bagaimana kalau untuk tahun 2011 ni blogger atau blogspot ubah penampilan?

Mungkin ada yg tak perasan artikel dari Blogger Buzz berkaitan Blogger next-generation user interface pasal penampilan baru blog (blogspot) ni yang lebih tampak moden. terdapat 4 perubahan pada penampilan blog blogspot nanti iaitu:
  1. New Generation Interface.
  2. New User Dashboard.
  3. New Posts Editor.
  4. New Content Discovery Feature.

Bagaimana?

Menarik?

Tertarik?

Wait and see jer la eik bila dah boleh digunakan nanti, bila tu kena tunggu la.

Klau rajin boleh tgk video kat bawah ni


1 comment:

  1. mmg best kan...lagi puas tengok...hehe..tapi bile lah nak leh guna nih...

    ReplyDelete