Pernah cuba Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil -VCO) ?



Perkataan Khasiat Minyak Kelapa Dara memang dari dulu lagi antara keyword yang popular kat blog ni. Kongsi khasiat minyak tu kat entri  Khasiat Minyak Kelapa Dara pada 2 tahun lepas sebab dulu memang guna minyak kelapa dara Nufera tapi lepas pindah dari KL duk kat pahang tetiba jer berhenti guna for no reasons.

Baru-baru ni Syuhada @ syu90 ada promote Virgin Coconut Oil ( VCO ) Catalyst . Dah orang promote saya pun merajinkan diri la usha-usha kat blogshop dia Catalyst - It make U healthy and and beauty. Bila baca testimoni dari orang-orang yg dah cuba tetiba teringin pulak nak try softgel VCO Catalyst tu. Tapi yang jadi beria nak try bukan sebab untuk kegunaan sendiri tapi untuk "eksperiment" kat orang lain, hihhhii sesambil tu tumpang sekaki la nanti.

Nanti la bila "eksperiment" dah berhasil kita gosip-gosip kat sini okey, . Sekarang belum beli lagi sebab girl yang jual VCO Catalyst kat sini kata tak de stok, nanti masa nak ambil IC Nuya plan nak ambil VCO tu kat dia. Jimat duit pos beli dengan girl tu. Maaf ya dik akak tak tahu nama adik, sibuk bersms pasal urusan jualbeli tapi lupa nak tanya nama...

Pada yang nak tahu lebih lagi pasal VCO Catalyst tu bleh la usha-usha kat blogshop Syu @ Catalyst - It make U healthy and and beauty.

5 comments:

  1. tak pernah cuba tp pernah dengar lah...

    ReplyDelete
  2. kak, nanti akak dah cuba boleh bg testimoni kat amie ek..

    ReplyDelete
  3. banayak dah munna tgk blog promote minya kelapa dara ni.. tapi tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  4. keyword akak naik tu pasal TK la..
    hehe..
    slalu sangat tngok situ, sblm buat kputusn beli..
    br seminggu ni, nnti tngok cmne results ia..

    ReplyDelete
  5. Salam semua..sila singgah http://dara-asli.blogspot.com

    Informasi VCO

    ReplyDelete