Rezeki baby Nuya : Mekasih Nuffnang!!!


Betul la kan orang kata, setiap anak tu ada rezeki masing-masing. Alhamdulillah masa 1st Besday Rifqy tahun lepas, merasa first BE, dan kali ni dengan kelahiran Nuya, berderet-deret BE dari Nuffnang yg melekat kat blog ni. Syukur walau tak semasyuk orang lain, BE dari iklan yg duk menari-nari kat blog ni setara dengan bilangan UV ke blog coretanku...Terima kasih Nuffnang dan terima kasih jugak pada yg sudi singgah kat blog ikan bilis ni...

Yg terbaru dapat BE dari "STB Thematic Branding (Brand Film) Phase II LR" Kira ni BE ke-8 untuk tahun ni dan yg ke-9 untuk blog coretanku ini.

Eh rasa cam baru lagi buat entry ucap thank kat nuffnang ni, cam terlebih rajin la pulak kan bagi backlink free ke nuffnang. Even dah dapat BE berderet tapi mood nak berblog masih tak sepenuhnya lagi. Tengah tempoh berpantang ni semua benda nak berpantang sampaikan BW pun berpantang jugak? Erk nak kena ambil vitamin R ni...

No comments:

Post a Comment