Ustaz Amirul a.k.a Ashraf muslim...Pandangan korang?


Hensem tak?

Tadi masa tgk Nasi Lemak Kopi O, Ashraf Muslim umumkan yg next week dia dah nak bertunang, dengan siapa tu tak la pulak diberitahu.

First tgk dia berlakon sebagai Ustaz Amirul dalam cerita Puaka Niyang Rapik, nampak cam kena jer dia bawak watak sebagai ustaz tu. Pastu dalam cerita Ustaz Amirul pun dia jadi watak Ustaz jugak. Sekarang lepas mengikuti Haji Lokman mengubati orang guna kaedah cara islam, dia jadi buss. partner pulak  buka pusat perubatan islam yg akan dirasmikan next week.

Nampak baik jer kan...pendapat korang?

Pssss: erk mamat ni pernah ada gosip buruk2 tak? ya la saya ni bab2 gosip artis ni jarang ambil tahu...

8 comments:

  1. erm xde yg buruk kalo spnjg yg tau r...dlm aqedemi alquran pon die ade tunjuk ashraf ni...bwk g pusat die kt gombak...=)

    ReplyDelete
  2. setakat ni mmg takde yg buruk pasal dia... mmg suka dia dari dulu lagi

    ReplyDelete
  3. x pernah pulak dengar perkara tak elok kan..suka dia berlakon puaka niyang rapik dulu..

    ReplyDelete
  4. erm tk pernah dengar gossip buruk2 pun bee tengok jugak ntah2 terbuka hati nk jd ustaz jugak nih :)

    salam kenai2

    ReplyDelete
  5. si bakal tunang tu kawan sy...sgt sweet & solehah orangnya. Alhamdulillah.. sy tumpang gembira =)

    ReplyDelete
  6. ye ke nak tunang kak?waa..suka jugak nengok muka asyraf ni.sejuk je nengok.tahniah la untuk kawan 'rakan yg gembira'

    ReplyDelete
  7. eh, lupa nak komen. akak dah tukar rumah lagi ek.waaa...dah ada domain sndr ni..

    ReplyDelete