Ayat biasa orang lelaki..


Semalam kan buat entry "Boleh tak kalau di syurga nanti, saya tak nak suami saya ada bidadari?. Pastu malam semalam time duduk-duduk santai ngan hubby cerita la pasal kisah bidadari di syurga tu. Ya la nak harapkan hubby baca blog isteri dia ni, bila la dia ada masanya, pagi petang malam, asyik kelas jer. Nak buat camna dah dia sorang jer cikgu option BI yg tinggal, sorang lagi cikgu option BI tu, tengah cuti bersalin, tahu-tahu jer la dah namanya cuti bersalin gomen ni berapa lama kan.

Eh sempat melalut ke lain pulak eik. Okey la berbalik pada cerita dikala bersantai-santai suami isteri ni tadi, belum pun sempat si isteri habis bercerita, terus sang suami potong, ha kan kat syurga pun isteri dimadukan  apa salahnya kat dunia ni pun bermadu jugak?

Eh eh ke situ pulak, amboi amboi...dah namanya lelaki tak de mende lain asyik nak kasi madu jer kat isteri. Madu tualang tak pa jugak banyak khasiat kalau ditelan dan boleh buat ubat . Ni nak kasi madu beracun tu apa ke halnya. Cik abang kat dunia ni kalau bermadu pasti ada secalit perasaan cemburu, lain la kat syurga nanti tiada dah perasaan negetif tu semua. Even di janjikan payung emas sekalipun di syurga nanti, berapa peratus sangat wanita yang sanggup bermadu?

Lagipun berlainan kan situasinya. Yang tu bukan bermadu. sila baca dan faham betul-betul artikel Boleh tak kalau di syurga nanti, saya tak nak suami saya ada bidadari? tu eik.

(^_-) Daaaa!!!!!

4 comments:

  1. begitulah lelaki..ada je jawapannye...pandai lak tu pusing cakap kiter..:)

    ReplyDelete
  2. kdng2 rasa cam geram jugak sebab niat tu mesti ada punya..huhu

    ReplyDelete
  3. huhuuu... ngeri jap kalo sebut pasal ebrmadu nih.. baru sorg bini ni pun suami ku tak dpt nak beli baju baru hatta setahun sekali.. pokoknya byk lah keperluan yg tak mampu ditunaikan.. inikan pulak nak pasang lebih... lain lah kalo Salih ya'kob


    Kenapa blog moms @ ibu-ibu perlu mesra SEO
    Jamu mata– gambar drama Nora Elena
    OST Nora Elena – Berubah & VC Promo Nora Elena
    Sekadar catatan syiok sendiri–keyword, pageview, alexa rank

    ReplyDelete
  4. hehe..laki2 mmg ske mengedix..

    latest post ain:
    http://aindzaya.blogspot.com/2011/05/kisah-dulu-dulu-emi-bakal-isteri-sallih.html

    ReplyDelete