Menangis ko tengok ending Nora Elena!


 Sungguh tak tipu memang banjir giler dek cucuran air mata masa tengok part last ending drama Nora Elena tadi. Eh korang tak feeling ke tengok episod akhir tadi?

Part yang mana?

Agak-agak korang kan part mana yang begitu menyentuh hati sampai bukan setakat mengalirkan air mata tapi meraung terus tu....

Nak tahu?

Ha time part kat bawah ni la drama air mata live berlaku kat dalam rumah ni



Hihihihi jangan salah sangka plak eik. Tak de maknanya saya nak feeling lebih-lebih tengok sampai meraung bercucuran air mata bagai ni. Ni anak dara sulung mama si Safiyya tu la, tah camna tiba time tunjuk muka anak patung ni boleh dia meraung menangis. Not sure la pulak menangis sebab terkejut ke, takut ke, sedih ke...tapi

Lepas dah reda sikit tu, dia tanya mama, "kenapa baby jadi anak patung pulak. Kakak takut anak patung tu..." maybe lebih kepada terkejut kot, (^_-)

3 comments: