Rising search tuk keyword Nora Elena...


Sesambil tunggu cerita Nora Elena ni, sesaje je la tengok kat Google Insights for Search, nak tahu jugak sejauh mana pengaruh cerita ni kat google search engine. Seperti yg dijangka
tuk tempoh sebulan, keyword Nora Elena ni pegang tahkta..huh berduyun la trafic ke blog yg sentiasa buat entry pasal citer ni kan... hehe

Not my area la nak sentuh bab sinopsis ker apa-apa ker pasal citer ni, tapi for me cerita ni best untuk ditonton, klau tak... tak de nya my hubby pun boleh tumpang tengok sekali.

This week minggu kemuncak tuk cerita ni kan, tak sabar nak tengok ending dia, nak tahu jugak sejauh mana dia twist ending drama dari novel asalnya.

So pada all penonton setia drama Nora Elena jom terpaku depan tv petang ni dan petang2 berikutnya sampai episod akhir yuk!

2 comments:

  1. tak pernah tgk pun drama nora elena tu...

    ReplyDelete
  2. kadang2 jer Miza tgk citer tu.. huhuhu...

    ReplyDelete