Satu survey bernilai RM3.00


Minat tak jawab survey berbayar , terutama pulak satu survey berharga RM3.00?


(^_-) hehe ni entry promo ya, pada yang teringin nak tambah duit poket sikit, apa kata join Says.my . Selain promo iklan macam churp-churp tu, Says.my ni ada tawarkan survey berbayar. Tapi nilai untuk satu survey tu berbeza - beza, ada yang berharga RM0.30 ada yang RM0.40 yang paling tinggi saya dapat yang ni la, jawab survey berkaitan Hotmail dapat la tambah tabungan.

Kalau korang rasa korang rajin nak luangkan masa jawab survey dan dapat duit sikit, sila jangan malu-malu untuk join Says.my ni ya. Klik je pada perkataan Says.my yang ada kat entry ni.

Daaa!!!

2 comments:

  1. geramnye..xleh buka link tu..kt ofis ni diorg dah blok...nntila try kat umah.nk gak dapat duit..he3

    ReplyDelete
  2. munna pun ada juga join says ni...adalah sikit income kat sana..

    ReplyDelete